Blogg

12. jul, 2021

Avgang Rosendal  tidlig morgen. Bad midtfjords, blikk stille, bare å nyte. Vi dro hele fjorden ut og forbi Haugesund før vi la oss til på kilholmen rett nord for Skudeneshavn. Her lå vi en natt.

12. jul, 2021

Kom til Rosendal på formiddagen. Fikk vasket tøy og skiftet på  senger. Mange båter her og fint anlegg. Fredag gikk vi på Folgefondsenteret og skipsbyggeri museet, veldig bra, og handlet litt mat før vi igjen inntok båt med lesing, mat og drikke. 

1. jul, 2021

Sto opp tidlig og tok et bad i blankvann og hvor temperaturen i lufta var 31,5gr kl.07.30. Vi dro til  Odda hvor vi handlet, sendte kort til barnebarna før vi dro videre og tok et første stopp for å få omvisning på et av Norges første og største kraftverk. Etter dette bar det til sidersmaking på åkre gård. Spennende ting vi har opplevd i dag. Avsluttet dagen på Ullensvang hvor vi spiste pizza og overnattet. Temperaturen er fortsatt høy og når det stilner om kvelden er det helt syden.m

1. jul, 2021
  1. Dro fra Rennesøy,gjennom Haugesund og til Lykesøya som ligger rett ved Eidsvik. Badet og hadde en fin kveld og natt. Dro videre dagen etter til Rosendahl, handlet, fylte vann og havnet til slutt på øya Sild, en koselig øy og havn. Dagen etter dro vi videre innom Jondal og fylte drivstoff, og kom helt opp til toppen av Hardangerfjorden. Bikket rundt og inn i Sørfjorden hvor vi landet for dagen og natten i en vik syd for Åkre.
27. jun, 2021

Vi kom til en liten koselig havn ved 13 tiden. Det var litt sjø så vi bestemte oss for å bli her til i morgen for så å kjøre videre til Haugesund evnt Hardangerfjorden. Vi gikk en 5km rundtur da vi kom frem. Veldig fint å gå her, mye å titte på og mange sauer på beite. Har ikke fristet med bad i dag, men håper på et morgenbad i morgen før avreise.