2021 Sommeren

12. jul, 2021

Vi ankom ny Helleseund tidlig formiddag etter rolig tur fra Mandal. Det var mange båter her, plassen vi hadde tenkt oss var opptatt, så vi la oss til hvor vi hadde ligget med Liv og Erik før. Tre deilige dager med sol, bad, mat +++. Her savnet vi lettbåten litt.

12. jul, 2021

Vi kom til Mandal med stoooore bølger hvor Mona holdt seg fast og lukket øynene. Heldigvis ikke lang strekke. Her ble vi i 2 døgn. Handlet, tittet på livet og fotball om kvelden. 

12. jul, 2021

dro helt til Spangereid. Veldig fin start på turen, stille og rolig. Da vi nærmet oss Lindesnes ble det mer og mer sjø så vi valgte å gå inn til Farsund hvor vi bunkret og tok indre LED ned til Spangereid. Fin dag, kveld hvor vi kjøpte fiskekaker og reker på den fantastiske fiskebutikken. Regn og sol om hverandre. 

12. jul, 2021

Avgang Rosendal  tidlig morgen. Bad midtfjords, blikk stille, bare å nyte. Vi dro hele fjorden ut og forbi Haugesund før vi la oss til på kilholmen rett nord for Skudeneshavn. Her lå vi en natt.

12. jul, 2021

Kom til Rosendal på formiddagen. Fikk vasket tøy og skiftet på  senger. Mange båter her og fint anlegg. Fredag gikk vi på Folgefondsenteret og skipsbyggeri museet, veldig bra, og handlet litt mat før vi igjen inntok båt med lesing, mat og drikke.