Blogg

17. sep, 2021

En nydelig start fra Langøykilen og opp mot Tønsberg. Flott, stille vær en tidlig morgen. En meget koselig morning som kan oppsummere vår lang ferd til sjøs dette året. Vi har stort sett vært heldig med vær og vind og har virkelig fått sett utrolig mange flotte steder på noe av vår langstrakte kyst. Neste år må vi kanskje fortsette der vi slapp i år?

17. sep, 2021

En flott kveld og morning i Langøykilen hvor det lå mange båter i le for vær og vind. Ikke så mye vind, men litt overskyet. 

17. sep, 2021

Kragerø på sitt aller beste og værste vi har opplevd. Nydelig flott sommervær de første dagene hvor vi virkelig fikk "kost" oss med stille varme dager.  Roberg og Lise kom på besøk og vi opplevde noe av det værste været vi har vært bort i. Lyn og torden som vi aldri har opplevd, og som vi håper vi aldri mer vil oppleve igjen. Utover det, kjempehyggelig.

17. sep, 2021

Tur opp mot Arendal en tidlig nydelig morgen til Lyngør. Bunkring i Arendal innerst i pollen hvor det alltid er plass tidlig på morningen. I Lyngør ventet flere kjente fjes fra Tønsberg samt besøk av Stian

17. sep, 2021

Mange overnattinger i Grimstad. Flott vær med besøk av Petter, Hanna, Marianne og Odd Rune fra Tønsberg